Translate

torsdag 11. september 2014

Pai med bacon og fetaost



Pai smaker godt både varm og kald, som middag, lunch eller til jentekvelden og med utallige smakskombinasjoner. Denne paien er lagd med bacon og fetaost, men bytt gjerne ut bacon med feks skinke eller chorizo eller lag en vegetar variant, mulighetene er mange!

Ingredienser:
Bunn:
250 g hvetemel
150 g smør
2 ss kaldt vann

Fyll:
4 egg 
2 dl melk eller fløte
150 g bacon
2 ss fetaost i biter
1/2 rødløk
1/2 gul paprika
salt/pepper
revet ost til topping



Begynn med å kna sammen hvetemel, smør og vann. Kjevl ut deigen og legg den i en smurt paiform. 
Stek bacon og fordel det i paibunnen. Finhakk rødløk og papirka og brun det i stekepanne til det blir blankt. Fyll paibunnen med rødløk, paprika og fetaost. Rør egg, melk/fløte og salt og pepper godt sammen før du heller det over paien. Topp med revet gulost. 

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 35 min. Server gjerne med en enkel salat og pinjekjerner over!




Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar