Translate

torsdag 6. mars 2014

Lun couscoussalat



Couscoussalat er sunt og godt til lunch, lett middag eller i matboksen. Dette er en vegetarrett, men du kan gjerne servere med parmaskinke, kylling eller laks. Av grønnsaker behøver du ikke å holde deg strengt til oppskriften, bruk det du har i kjøleskapet.

Ingredienser:
4 dl couscous
4 dl vann
1 rød paprika
1/4 agurk
2 cm av en tykk purreløk
75 g sukkererter
15 druer
10 soltørkede tomater
50 g pinjekjerner
Persilledusk
1/2 dl god olje
Salt/pepper

Kok opp couscousen og sett den til avkjøling.

Finhakk alle grønnsakene og rist pinjekjerner lett i en panne. Når couscousen har blitt litt avkjølt blandes alle grønnsakene og pinjekjerner inn i couscousen. Rør til slutt inn oljen og smak til med salt og pepper.

Server couscoussalaten med god brød, feks Suppebrød

Kos deg med god samvittighet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar