Translate

torsdag 20. februar 2014

Erte- og ruccola suppe


Denne suppen fikk jeg første gang servert hos venninne Maren på barselbesøk. Den er rask å lage og kan lages i god tid før gjestene kommer, så den er perfekt for barseltreff med småtroll hvor det ikke alltid er så lett å ha maten klar til gjestene kommer. Dessuten har den en veldig flott farge!

Ingredienser:
1 gul løk
3 hvitløksfedd
2 hønsebuljongterninger
7 dl vann
600 g frosne erter
1 pakke ruccola ( ca 100 g )
2 dl creme fraiche
Parmesan
Salt og pepper

Begynn med å frese grovhakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank. Smuldre buljongen sammen med løken, tilsett vann og erter og kokes i ca 15 min.
Tilsett ruccola mot slutten av koketiden, spar litt til pynt.
Kjør alt i blender eller med stavmikser til du har en fin jevn suppe. Varm opp og tilsett til slutt creme fraiche og smak til med salt og pepper.

Server suppen pyntet med ruccola, høvlet parmesan og event brød.

Nyyyyt!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar