Ingredienser:
Kakebunn:
2 egg
4 dl sukker
4 dl hvetemel
2 dl kokende vann
50 g smør
1ts bakepulver
Sjokoladekrem:
7 dl kremfløte
1pk vaniljekrem
200 g kokesjokolade
25 g smør
1 ss melis
Sett ovnen på 200 grader. Visp eggedosis av eggene og sukker. Smelt smøret og tilsett det sammen med det kokende vannet i eggedosisen når den er pisket luftig. Rør godt sammen. Sikt hvetemel og bakepulver i deigen og bland det forsiktig inn. Stek kaken nederst i ovnen i ca 35 min.
Når kakebunnen er avkjølt kan du lage sjokoladekremen. Begynn med å smelte kokesjokladen sammen med smøret i vannbad. Bland 3/4 av vaniljekremen i den smeltede sjokoladen og sett blandingen til avkjøling mens du pisker kremfløten og melis til krem. Når sjokoladeblandingen er avkjølt blandes den sammen med kremen.
Del den avkjølte kakebunnen i 3 lag. Smør et tynt lag med vaniljekrem på bunnen og fyll deretter med sjokoladekremen på hvert lag. Pynt gjerne med revet eller hakket sjokolade.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar