Translate

mandag 24. februar 2014

Pasta med kyllingkjøttboller og tomatsaus


Pasta er populært hos både store og små. Disse kjøttbollene er nokså sterke, men mengden chili kan selvfølgelig reduseres.

Ingredienser:

Kyllingkjøttboller:
400 g kyllingkjøttdeig
1/2 rødløk
1/4 chili
1 fedd hvitløk
1egg
Salt/ pepper
Fersk pasta

Tomatsaus:
1 boks hakkede tomater
1 ts oregano
Pinjekjerner
Kruspersille
Salt/ pepper

Brun finhakket rødløk og hvitløk i litt smør i pannen. Kjør alle ingrediensene i kjøttbollene sammen i en kjøkkenmaskin eller for hånd. Stek kyllingkjøttbollene til de er gjennomstekt.
Kok opp pastaen. Fersk pasta trenger kun 2-3 min.
Hell hakkede tomater i en kjele og tilsett resten av ingrediensene, kok opp og smak til med salt og pepper.
Server gjerne med brød til.

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar