Translate
fredag 14. mars 2014
Grønnsakssuppe med chili og ingefær
Ingredienser:
2 søtpoteter
4 poteter
2 gulrøtter
En bit persillerot
2 pastinakkrøtter
1 liten purreløk
1/2 rødløk
1/4 kålrabi
1/4 chili
En liten bit ingefær
1 terning hønsebuljong
1 liter vann
Salt/ pepper
Skjær opp alle grønnsakene, bortsett fra chili og ingefær, i nogenlunde like store biter så det blir lik koketid på grønnsakene. Finhakk chili og ingefær og legg alt i en kjele og tilsett vann og buljong.
Kok suppen i ca 15 min, litt avhengig av hvor store biter du har skåret grønnsakene i. Smak til med salt og pepper og server med brød til, feks Suppebrød
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar