Ingredienser:
500 g karbonadeig
2 løk
1 gulrot
1 fedd hvitløk
ønsket mengde spaghetti
1 glass tomatpuré
1 dl vann
1 dl olivenolje
25 g pinjekjerner
1 fedd hvitløk
salt / pepper
kruspersille
cherrytomater
parmesan
Start med å finhakke løk og hvitløk og stek det gyllent. Legg løken og hvitløken til side før du bruner karbonadedeigen i litt smør. Rasp opp gulroten med feks en ostehøvel, så du får lange fine strimler. Bland sammen karbonadedeig, løk, hvitløk og gulrt i pannen.
Kok opp spagetti etter anvisning på pakken.
Rør ut tomatpureen med vann. Bland deretter oljen inn og rør godt så det ikke skiller seg. Finhakk hvitløk og kruspersille og tilsett det i tomatsausen sammen med pinjekjernene. Pinjekjernene må ristes lett i en tørr panne dersom de ikke er kjøpt ferdig ristet.
Hell tomatsausen over karbonadedeigen og varm opp, smak til med salt og pepper. Anrett kjøttsausen over spagettien og pynt med kruspersille, cherrytomater og revet parmesan! Server gjerne med brød, feks focaccia.
God middag!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar